HTML

Gyerek ágyak választása

2014.11.21. 22:13 tothgeza16

A gyerek ágyak vásárlása előtt el kell dönteni,hogy milyen időtávban gondolkodunk, ha hosszú távra tervezünk, akkor érdemes egy kicsivel többet költeni rá. Lényeges az anyag választás is. Jobban járunk a kicsivel drágább, de szilárdabb, tartósabb anyagokkal.


Életterünk és lakóhelyünk egyik legfontosabb helyisége a gyerek szoba, ahol a jól megválasztott gyerek ágyak, gyermekeink életét teszik komfortossá és egészségessé.


A világos színt ajánlatos választani, a pasztell színek megnyugtatnak, nem dominálják a teret. Biztonsági okokból elengedhetetlen a leesésgátló, ami megvédi a gyerekeket attól, hogy leguruljanak az ágyról, ez később nyom nélkül eltávolítható. A balesetek elkerülése érdekében a széleket lekerekítik.


A gyerekek súly gyarapodása ebben a korban jelentős, ezért indokolt a kókusznál puhább felületű matrac vásárlása. A kókusz jó tartást ad, szinte minden gyerek matrac része, a matrac magjában.


A gyerekek akik a bébi ágyban kókusz matrachoz szoktak, és jól aludtak benne, higiéniás szempontból praktikus kókusz matracot, vagy egyik felületén erős kókusz vázat tartalmazó matracot választani, mert jobban kezelhető a felülete, és a kettő és négy éves gyerekek kis súlya sem indokolja,hogy puhább felületen aludjanak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agyak.blog.hu/api/trackback/id/tr346922461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása