HTML

Gyerek-ágyak

Friss topikok

Címkék

Gyerek-ágyak biztonságosak és kényelmesek

2014.12.08. 23:12 tothgeza16

A gyerek ágyak esetében különösen fontosak a végső munkálatok és a védelem. A lekerekített élek, lényeges az anyag választás is, jobban járunk a kicsivel drágább, de szilárdabb, tartósabb anyagokkal. Az ilyen bútorok sokáig és biztonságosan szolgálhatják gyermekeinket.

A jó gyerek ágy alkalmazkodik a gyermek alvási szokásaihoz, biztonságos, kényelmes és a szülők elvárásainak is megfelel. A gyerek ágy ideális mérete 80x160 cm, ugyanilyen méretű megfelelő matrac, és szükség szerint, elpakolós helyek, ágyneműtartók, fiókok ideális színben.

Biztonsági okokból elengedhetetlen a leesésgátló, ami megvédi a gyerekeket attól, hogy leguruljanak az ágyról, ez általában később nyom nélkül eltávolítható. A két fiókos ágyneműtartó rendszer kicsit drágább, de szinte pormentes elpakolást biztosít.

A kényelmet és praktikusságot szolgálják a jól használható zárt és jó magas ágyneműtartó fiókok, jól jönnek a takarók és párnák tárolásához, ezeket napközben gyakran kell elrakni. A gyerek ágyak minősége, és a megfelelő alátámasztás biztosítja hogy a fekhely tökéletes komfort érzetet nyújtson a pihenéshez és az egészséges fejlődéshez.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agyak.blog.hu/api/trackback/id/tr306968745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása