HTML

Gyerek ágyak esetében fontosak a végső munkálatok

2015.01.23. 00:00 tothgeza16

Amikor eljön az ágy váltás ideje, akkor végig kell gondolni, hogy mennyi hely van az új gyerek ágy számára, és milyen időtávban gondolkodunk, az első gyerek ágy kapcsán.

Ha átmeneti méretben gondolkodunk, annak az előnye, hogy nem foglal nagy helyet, a gyerek sem tűnik el az ágyban, és a matrac sincs olyan magasan a földtől. Hátránya, hogy a gyerekkor második felében újra cserélni kell.

A gyerek ágyak esetében a legfontosabb szempont a kényelem és a biztonság. A gyárilag kialakított leeséségátlók az átlagos matrac esetén 12-20 cm-l a matrac vonala felett található. A kényelmet és praktikusságot szolgálják a jól használható zárt és jó magas ágyneműtartó fiókok, jól jönnek a takarók és párnák tárolásához, ezeket napközben gyakran kell elrakni.
A gyerek ágyak esetében fontosak a végső munkálatok és a védelem. Az éleknek lágy kontúrral kell rendelkezniük, fontosak a megfelelő zsanérok, fiókok, valamint a borulás elkerüléséhez a rögzítőszalag is nélkülözhetetlen.
Lényeges az anyag választás is. Jobban járunk a kicsivel drágább, de szilárdabb, tartósabb anyagokkal. Az ilyen bútorok sokáig szolgálhatják gyermekünket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agyak.blog.hu/api/trackback/id/tr57099759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása