HTML

Gyerek-ágyak

Friss topikok

Címkék

A gyerek ágyak kárpitja 100 % pamutból készül

2015.03.23. 23:36 tothgeza16

A szülők legfőbb feladata gyermekük testi-lelki fejlődésének biztosítása. Ennek a gondoskodásnak fontos eleme a gyerek ágyak kiválasztása. Legyünk nagyon körültekintőek.


A gyerek ágyak készülhetnek nagyon egyszerű, minimalista, szépen kidolgozott, de nem sarkos kivitelben. Apró részletek, színek, gömbölyítések, választható fa fajták jellemzői is döntő tényezők lehetnek a gyerek ágyak választásánál.


Biztonsági okokból elengedhetetlen a leesésgátló, mert védi a gyerekeket attól, hogy leguruljanak az ágyról. Praktikusak és könnyen átalakíthatók legyenek, hogy hosszú távon szolgálják a gyerekek és szüleik igényeit.


A gyerek ágyak kárpitja általában 100% -os pamutból készül. A faanyag széleit lekerekítik, a balesetek elkerülése érdekében, a kerekítésből adódóan nem éri éles ütés a gyerekeket egy koccanás esetén.
A gyerek matracoknál gondoskodni kell a jó szellőzést biztosító alátámasztásról. Ideális alátámasztás a deszkasor 6-7 centiméteres léctávolságokkal, egyedül a tömör alátámasztást kerüljük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agyak.blog.hu/api/trackback/id/tr807299173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása