HTML

Gyerek-ágyak

Friss topikok

Címkék

Gyerek ágyak elengedhetetlen része a leesésgátló

2015.04.15. 22:13 tothgeza16

A gyerek ágyak esetében különösen fontosak a végső munkálatok és a védelem. A lekerekített élek, lényeges az anyag választás is, jobban járunk a kicsivel drágább, de szilárdabb, tartósabb anyagokkal. Az ilyen bútorok sokáig és biztonságosan szolgálhatják gyermekeinket.

A gyerek ágyak minősége, a megfelelő alátámasztás biztosítja hogy a fekhely tökéletes komfort érzetet nyújtson a pihenéshez és az egészséges fejlődéshez. A gyerek ágyak esetében a legfontosabb szempont a kényelem és a biztonság.

A gyerek matracoknál gondoskodni kell a jó szellőzést biztosító alátámasztásról. Ideális alátámasztás a deszkasor 6-7 centiméteres léctávolságokkal, egyedül a tömör alátámasztást kerüljük.

A világos színt ajánlatos választani, a pasztell színek megnyugtatnak, nem dominálják a teret. Biztonsági okokból elengedhetetlen a leesésgátló, ami megvédi a gyerekeket attól, hogy leguruljanak az ágyról, ez később nyom nélkül eltávolítható. A balesetek elkerülése érdekében a széleket lekerekítik.

Higiéniás szempontból érdemes  kókusz matracot, vagy egyik felületén erős kókusz vázat tartalmazó matracot választani, mert jobban kezelhető a felülete, a kettő és négy éves gyerekek kis súlya sem indokolja, hogy puhább felületen aludjanak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agyak.blog.hu/api/trackback/id/tr437371906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása