HTML

A gyerek ágyakkal szembeni elvárások

2015.05.27. 23:55 tothgeza16

A gyerek ágyakkal kapcsolatban eltérő igények fogalmazódnak meg, mint a szabad mozgás, könnyű tisztíthatóság biztosítása, az allergének távoltartása és a higiénia a legfontosabb. A gyerek ágyak eleget tesznek a biztonsági elvárásoknak, stabilan állnak, gömbölyített szélűek, felületük egészségre ártalmatlan anyagokkal van kezelve.

A gyerek matrac és ifjúsági matracoknál a fejlődő gerinc megfelelően rugalmas alátámasztása elengedhetetlenül fontos, így ebben az életszakaszban az ideális fekhely egy rugalmas alátámasztást biztosító ágyrácsból és a vele együttműködő matracból áll.

A matracok számára jó szellőzést biztosító alátámasztást válasszunk, ideális a deszkasor hat-hét centiméteres léctávolságokkal, a farugós rácsok is ideálisak, egyedül a tömör alátámasztást kerüljük.

Alváskor a test izzadással folyadékot bocsát ki. A matracnak jó folyadék felszívással kell rendelkeznie, hogy megelőzze a felület nedvesedését, biztosítania kell a légcserét, hogy a testmozgással kiáramló nedvesség elillanjon, anélkül hogy hőveszteséget okozna.

A leesésgátlók nyom nélkül eltávolíthatók. Az ágy alatti helyek praktikus kihasználása lehet egy egyszerű fiók, két fiók, vendégágy, vagy egyedi beépítés is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agyak.blog.hu/api/trackback/id/tr757497438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása